Financiering bij Tulp Vastgoed

Financiering

Gaat u een huis kopen of van hypotheek veranderen? Deskundig hypotheekadvies is dan belangrijk.
Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen.
Uw persoonlijke situatie is uitgangspunt:
Een huis kopen is een grote stap, vooral voor de starters op de woningmarkt maar ook datgene die doorgroeit naar zijn/haar droomhuis. Voordat u echt kunt gaan genieten van uw  woning, wilt u er zeker van zijn dat uw de hypotheek kiest die het best bij u past en uiteraard het voordeligst is.

Hypotheek

Maar…  -Welk bedrag kunt u krijgen?  -Welke hypotheekvorm past het best bij u: annuïteiten of lineaire hypotheek (of indien mogelijk aflossingsvrije hypotheek) ? -Welke bank heeft het beste aanbod op dat moment? -Hoe lang moet u de rente dan vastzetten?  -Kunt u daarbij nog de verbouwingskosten financieren? -Hoeveel moet u zelf bijleggen? -Kosten koper…..

Afspraak

U kunt er bij Tulp Vastgoed op vertrouwen dat u altijd het beste hypotheekadvies voor uw persoonlijke situatie krijgt. Hypotheekadviseurs van Tulp vastgoed kent de mogelijkheden;  Samen met uw bekijken wij welke hypotheek het best bij u past. Vrijblijvend en gericht op uw persoonlijke situatie. Maak nu een afspraak met de hypotheekadviseur van Tulp Vastgoed!…. 070-3889361