Gecertificeerd VBO-makelaar
Tulp Vastgoed

Waarom Tulp Vastgoed?

Met ruim 25 jaar ervaring is Tulp Vastgoed een van de lang bestaande makelaarskantoor in Zuid Holland. Mede daardoor zeer bekend met de regionale marktomstandigheden.

Verkoop makelaar voor:

-samen tot een realistische marktconforme vraagprijs te komen
-een creatief verkoopplan voor optimale zichtbaarheid van uw huis te verkrijgen
-uw huis op alle belangrijke woningsites te laten plaatsen
-de bezichtigingen en
onderhandelingen objectief en deskundig af te laten handelen
-de afspraken correct op papier te zetten in een koopovereenkomst

Aankoop makelaar voor:

-uw financiële mogelijkheden inzichtelijk te krijgen
-het te koop staande huis op de juiste waarde te schatten
-bouwkundige en juridische zaken te controleren
-de onderhandelingen objectief en deskundig af te laten handelen
-de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst te controleren.

Taxaties

Onze taxaties worden uitgevoerd door de heer M. Eser, geregistreerde makelaar en taxateur; Ingeschreven bij Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en bij Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs (SCVM). Wij kunnen zoals gewoonlijk bij de Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) valideren.
Alle banken accepteren onze rapporten, ook als het gaat om financieringen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Procedure

Wij verkopen uw woning op NO CURE NO PAYE basis.. Tulp Vastgoed denkt met u mee en geeft een passend advies. Dat kan een totaaladvies zijn of de verzorging van enkele deeldiensten: -Begeleiding van bezichtiging (tot koop) -Of alleen het controleren van de koopovereenkomst, of de onderhandelingen U krijgt wat u kiest en betaalt alleen voor wat u krijgt. Zo verwerken wij u woonwensen, omstandigheden en mogelijkheden in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken. In de regel werkt Tulp Vastgoed dus volgens het No cure no pay systeem. D.w.z. dat u geen courtage hoeft te betalen bij intrekking van de opdracht. In dit geval brengen wij slechts de promotiekosten en/of de afgesproken aanloopkosten in rekening. Vraag in ieder geval altijd naar de verkoopvoorwaarden.

Hypotheken

Een huis kopen is een grote stap, vooral voor de starters op de woningmarkt maar ook datgene die doorgroeit naar zijn/haar droomhuis. Voordat u echt kunt gaan genieten van uw  woning, wilt u er zeker van zijn dat uw de hypotheek kiest die het best bij u past en uiteraard het voordeligst is. Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Kiest u voor een Erkend Hypotheekadviseur, dan kiest jij voor deskundigheid. Hypotheekadviseur van Tulp Vastgoed is in het bezit van alle vereiste diploma’s, heeft ruime praktijkervaring en volgt elk jaar bijscholing zodat u verzekerd bent van een deskundig en integer hypotheek advies.