HUIS VERKOPEN?

U heeft besloten uw huis te koop te zetten. Maar hoe pak je dat aan? Gewoon bellen met Tulp Vastgoed.

Wij maken een afspraak met u en komen wij bij u thuis. Wij bekijken de woning en schatten de juiste vraagprijs (vrijblijvende waardebepaling, dit wordt uiteraard in overleg met u vastgesteld). Tijdens ons adviesgesprek vertellen wij u alles waar u met de verkoop van uw woning rekening mee dient te houden. Samen met u gaan we aan de slag om tot een goede en snelle verkoop te komen.

Hierbij speelt een optimale presentatie een grote rol. 

-Wij zorgen wij voor uitgebreide verkoopbrochures 

-Mailing aan ons uitgebreide woningzoekenden bestand, 

-Presentatie door collega makelaars 

-Plaatsing op onze Tulp Vastgoed website

-Ook op Funda, VBO.nl, Pararius.nl etc. 

Met zulke diensten is iedereen zeer snel en optimaal op de hoogte van de voorgenomen verkoop van uw woning.

Wij begeleiden de belangstellenden bij de bezichtigingen. Verstrekken van de wenselijke en noodzakelijke informatie nemen wij in onze rekening.

Tulp vastgoed onderhandelt op een tactische wijze met de potentiƫle gegadigden of diens makelaar. Wij adviseren u tijdens de onderhandelingen en helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen. Het gaat hierbij niet alleen over geld maar ook over zaken als: bijzondere of ontbindende voorwaarden, roerende zaken, datum overdracht, rechten en verplichtingen etc.

Is de verkoop een feit, dan maken we afspraken bij de notaris en zorgen voor de complete afhandeling. Voor ons routine, voor u een hele zorg minder.